فوندانت یا آیسینگ فوندانت ، نوعی تزیین خوراکی است که در صنایع ساخت کیک و شیرینی کاربرد زیادی دارد. فوندات در انواع مایع، خمیری و فوندانت مجسمه سازی تولید می شود. از خمیر فوندانت عموما برای تزیین لایه های رویین و تزییناتی مانند گل و عروسک های فانتزی بر روی انواع کیک و کاپ کیک […]

نوشته فوندانت چیست؟ اولین بار در کیک ساز پدیدار شد.

]]>

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: